Voor de realisatie van het zwembad is De Winter Group een samenwerking aangegaan met een aantal partners met ieder hun eigen specialiteit en expertise.

De Winter Group is een samenwerking aangegaan met Bouwbedrijf H2 Soest BV, Aqua Unique, VBC Advies, Lotec, iKAABEE, Installatiebedrijf Verhage, Zwemschool De Winter Sport en Pinguin Bedrijfsdiensten. Deze partijen werken nauw samen om de bouw van het zwembad in Kerkelanden in januari 2018 te realiseren.

Bouwbedrijf H2 Soest BV is de hoofdaannemer van dit grote project. Aqua Unique is verantwoordelijk voor de bouw en plaatsing van het zwembad, zij zullen ervoor zorgen dat het zwembad volgens de modernste en milieuvriendelijkste normen wordt gebouwd. Aqua Unique werkt nauw samen met Lotec voor de installatie van het door Aqua Unique gebouwde zwembad. iKAABEE is een team van ingenieurs voor constructief maatwerk, zij kunnen al hun expertise kwijt bij de realisatie van dit project. De begeleiding van het hele project wordt verzorgd door VBC Advies, zij zullen de voortgang en kwaliteit van het project bewaken. 

Zwemschool De Winter Sport en Pinguin Bedrijfsdiensten zijn mede opdrachtgever voor de bouw van het zwembad, na de opening van het zwembad zal zwemschool De Winter Sport de zwemlessen gaan geven in dit moderne zwembad.

De Winter Group zorgt samen met alle partners voor een levendige plek in Kerkelanden!

Categorieën: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Nieuws

Laat je hart spreken voor meer zwemles in Hilversum

Wij willen jullie vragen om samen met ons woensdag avond 14 februari om 20.00 uur aanwezig te zijn in het gemeentehuis in Hilversum om de gemeenteraad ervan te overtuigen hoe belangrijk het is dat ons instructiebad er komt.

Nieuws

Q & A omgevingsvergunning

Informatie over omgevingsvergunning voor bouw zwembad in bedrijfshal Franciscusweg 229.

Nieuws

Nieuws over de verhuizing zwemschool

Eind oktober hebben we het goede nieuws naar buiten gebracht dat zwemschool De Winter Sport begin volgend jaar een eigen zwembad gaat openen.