Voor de realisatie van het zwembad is De Winter Group een samenwerking aangegaan met een aantal partners met ieder hun eigen specialiteit en expertise.

De Winter Group is een samenwerking aangegaan met Bouwbedrijf H2 Soest BV, Aqua Unique, VBC Advies, Lotec, iKAABEE, Installatiebedrijf Verhage, Zwemschool De Winter Sport en Pinguin Bedrijfsdiensten. Deze partijen werken nauw samen om de bouw van het zwembad in Kerkelanden in januari 2018 te realiseren.

Bouwbedrijf H2 Soest BV is de hoofdaannemer van dit grote project. Aqua Unique is verantwoordelijk voor de bouw en plaatsing van het zwembad, zij zullen ervoor zorgen dat het zwembad volgens de modernste en milieuvriendelijkste normen wordt gebouwd. Aqua Unique werkt nauw samen met Lotec voor de installatie van het door Aqua Unique gebouwde zwembad. iKAABEE is een team van ingenieurs voor constructief maatwerk, zij kunnen al hun expertise kwijt bij de realisatie van dit project. De begeleiding van het hele project wordt verzorgd door VBC Advies, zij zullen de voortgang en kwaliteit van het project bewaken. 

Zwemschool De Winter Sport en Pinguin Bedrijfsdiensten zijn mede opdrachtgever voor de bouw van het zwembad, na de opening van het zwembad zal zwemschool De Winter Sport de zwemlessen gaan geven in dit moderne zwembad.

De Winter Group zorgt samen met alle partners voor een levendige plek in Kerkelanden!

Categorieën: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Nieuws

Zwemlessen van start in ‘T Gooische Bad

Vrijdag 7 september 2018, de datum waarop ons nieuwe zwembad haar deuren opent voor zwemlessen! Nadat er maanden lang door verschillende bedrijven keihard is gewerkt aan ons nieuwe zwembad kunnen wij aanstaande vrijdag de eerste zwemlessen geven!

Nieuws

Stem nu! Wat wordt de naam van ons nieuwe zwembad?

De stemmen zijn geteld en de uitslag is binnen!  Bekijk ons filmpje om te zien wat de winnende naam van ons zwembad is geworden!   

Nieuws

Bedenk een naam voor het zwembad en win €500,-

Tot 14 juli 2018 kun je een naam voor het zwembad in Kerklanden inzenden. De jury kiest uit alle inzendingen 3 namen en maakt de selectie op 18 juli bekend. Op deze namen kan van 18 juli tot en met 31 juli gestemd worden. Tijdens de opening van het zwembad wordt de naam van het zwembad en de winnaar van het geldbedrag van €500,- bekend gemaakt!