Eind oktober hebben we het goede nieuws naar buiten gebracht dat zwemschool De Winter Sport begin volgend jaar een eigen zwembad gaat openen. Volgens de eerste planning zouden alle zwemlessen en het afzwemmen vanaf begin volgend jaar op de nieuwe locatie, het nieuwe zwembad in Kerkelanden, gaan plaats vinden.

Door onvoorziene omstandigheden heeft de goedkeuring en de bouw van het zwembad helaas aanzienlijke vertraging opgelopen. Hierdoor kan zwemschool De Winter Sport niet begin volgend jaar overgaan naar het nieuwe zwembad maar pas in de loop van volgend jaar. De zwemschool blijft tot de oplevering van het nieuwe zwembad zwemlessen geven in de huidige locaties Heideheuvel en Sherpa. Het afzwemmen zal ook tot die tijd zoals altijd plaatsvinden in Heideheuvel. Via deze website kun je verdere ontwikkelingen over de plannen, bouw en verhuizing volgen.

Categorie├źn: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Nieuws

Laat je hart spreken voor meer zwemles in Hilversum

Wij willen jullie vragen om samen met ons woensdag avond 14 februari om 20.00 uur aanwezig te zijn in het gemeentehuis in Hilversum om de gemeenteraad ervan te overtuigen hoe belangrijk het is dat ons instructiebad er komt.

Nieuws

Q & A omgevingsvergunning

Informatie over omgevingsvergunning voor bouw zwembad in bedrijfshal Franciscusweg 229.

Nieuws

Verhuisbericht zwemschool De Winter Sport

Goed nieuws: Zwemschool De Winter Sport gaat volgend jaar verhuizen naar zwembad Kerkelanden.