Eind oktober hebben we het goede nieuws naar buiten gebracht dat zwemschool De Winter Sport begin volgend jaar een eigen zwembad gaat openen. Volgens de eerste planning zouden alle zwemlessen en het afzwemmen vanaf begin volgend jaar op de nieuwe locatie, het nieuwe zwembad in Kerkelanden, gaan plaats vinden.

Door onvoorziene omstandigheden heeft de goedkeuring en de bouw van het zwembad helaas aanzienlijke vertraging opgelopen. Hierdoor kan zwemschool De Winter Sport niet begin volgend jaar overgaan naar het nieuwe zwembad maar pas in de loop van volgend jaar. De zwemschool blijft tot de oplevering van het nieuwe zwembad zwemlessen geven in de huidige locaties Heideheuvel en Sherpa. Het afzwemmen zal ook tot die tijd zoals altijd plaatsvinden in Heideheuvel. Via deze website kun je verdere ontwikkelingen over de plannen, bouw en verhuizing volgen.

Categorieën: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Nieuws

Zwemlessen van start in ‘T Gooische Bad

Vrijdag 7 september 2018, de datum waarop ons nieuwe zwembad haar deuren opent voor zwemlessen! Nadat er maanden lang door verschillende bedrijven keihard is gewerkt aan ons nieuwe zwembad kunnen wij aanstaande vrijdag de eerste zwemlessen geven!

Nieuws

Stem nu! Wat wordt de naam van ons nieuwe zwembad?

De stemmen zijn geteld en de uitslag is binnen!  Bekijk ons filmpje om te zien wat de winnende naam van ons zwembad is geworden!   

Nieuws

Bedenk een naam voor het zwembad en win €500,-

Tot 14 juli 2018 kun je een naam voor het zwembad in Kerklanden inzenden. De jury kiest uit alle inzendingen 3 namen en maakt de selectie op 18 juli bekend. Op deze namen kan van 18 juli tot en met 31 juli gestemd worden. Tijdens de opening van het zwembad wordt de naam van het zwembad en de winnaar van het geldbedrag van €500,- bekend gemaakt!