Eind oktober hebben we het goede nieuws naar buiten gebracht dat zwemschool De Winter Sport begin volgend jaar een eigen zwembad gaat openen. Volgens de eerste planning zouden alle zwemlessen en het afzwemmen vanaf begin volgend jaar op de nieuwe locatie, het nieuwe zwembad in Kerkelanden, gaan plaats vinden.

Door onvoorziene omstandigheden heeft de goedkeuring en de bouw van het zwembad helaas aanzienlijke vertraging opgelopen. Hierdoor kan zwemschool De Winter Sport niet begin volgend jaar overgaan naar het nieuwe zwembad maar pas in de loop van volgend jaar. De zwemschool blijft tot de oplevering van het nieuwe zwembad zwemlessen geven in de huidige locaties Heideheuvel en Sherpa. Het afzwemmen zal ook tot die tijd zoals altijd plaatsvinden in Heideheuvel. Via deze website kun je verdere ontwikkelingen over de plannen, bouw en verhuizing volgen.

Categorieën: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Nieuws

Bedenk een naam voor het zwembad en win €500,-

Tot 14 juli 2018 kun je een naam voor het zwembad in Kerklanden inzenden. De jury kiest uit alle inzendingen 3 namen en maakt de selectie op 18 juli bekend. Op deze namen kan van 18 juli tot en met 31 juli gestemd worden. Tijdens de opening van het zwembad wordt de naam van het zwembad en de winnaar van het geldbedrag van €500,- bekend gemaakt!

Nieuws

The wall of fame

Onze Wall of fame van kranten berichten over zwembad kerkelanden.

Nieuws

Vergunning afgegeven!

Zojuist heeft wethouder Voorink aan ons bekend gemaakt dat de vergunning voor het zwembad rond is! Vanmiddag zal Shiva deze op het gemeentehuis in Hilversum ophalen. Wij zijn blij dat we er samen met de gemeente in goed overleg zijn uitgekomen!