De 3D bouwtekeningen worden nog gemaakt, deze worden op de website geplaatst zodra ze gereed zijn.
Aan de gevel van het gebouw zal niets verbouwd worden. Aan de voorkant zullen alleen het logo en de naam van De Winter Group B.V. en zwemschool De Winter Sport geplaatst worden. Verder zal aan het buitenaanzicht van het pand niets veranderen.
De zwemlessen van de leerlingen van zwemschool De Winter Sport worden per januari allemaal gegeven in het nieuwe zwembad aan de Franciscusweg. De afmetingen van het zwembad zijn gelijk aan die van het zwembad bij Heideheuvel. De zwemlessen worden voor ouders beter zichtbaar door tribune in het zwembad waar ouders kunnen plaatsnemen tijdens de les. De zwemlestijden worden flexibeler, vanaf januari worden de openingstijden gefaseerd naar 7 dagen per week uitgebreid.
De bouwoverlast zal van korte duur zijn en beperkt zijn omdat er geen sloopwerkzaamheden zullen plaatsvinden. De bouwwerkzaamheden vinden binnen plaats waardoor de overlast beperkt blijft.
Het zwembad wordt een doelgroepen zwembad waarin zwemlessen en verschillende activiteiten zoals aqua gym, aqua joggen en aqua bootcamp gegeven worden.
De openingstijden van het zwembad zullen gefaseerd worden uitgebreid. In het begin worden er zwemlessen gegeven op de dinsdagmiddag, zaterdag en zondag en zal het zwembad alleen dan geopend zijn.
Voor het zwembad en in de straat zijn voldoende parkeerplaatsen voor alle ouders en bezoekers van het zwembad.
Vanuit de richtingen Hilversum, Loosdrecht en ’s Graveland is het zwembad eenvoudig te bereiken zowel per fiets, openbaar vervoer als met de auto. Op de pagina Bereikbaarheid staan routebeschrijvingen en kun je een route plannen met Google Maps.