Zojuist heeft wethouder Voorink aan ons bekend gemaakt dat de vergunning voor het zwembad rond is! Vanmiddag zal Shiva deze op het gemeentehuis in Hilversum ophalen. Wij zijn blij dat we er samen met de gemeente in goed overleg zijn uitgekomen! 

De commissievergadering die gepland stond voor vanavond gaat hierbij dus niet door! Graag willen we alle mensen die hadden aangegeven aanwezig te willen zijn hierbij bedanken. Wij voelen ons gesteund door de support die wij de afgelopen periode hebben gekregen van velen! 

De bouw van het zwembad zal zo spoedig mogelijk worden hervat zodat wij het zwembad op korte termijn kunnen openen en in gebruik nemen. De planning om de bouw af te ronden wordt momenteel gemaakt, wanneer de openingsdatum bekend is zullen wij jullie hiervan op de hoogte brengen!  

Categorieën: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Nieuws

The wall of fame

Onze Wall of fame van kranten berichten over zwembad kerkelanden.

Nieuws

Laat het gemeentehuis vollopen!

Aanstaande woensdag 13 juni is er een commissievergadering in het Gemeentehuis te Hilversum. Tijdens de vergadering krijgen wij tijd om te spreken namens de ouders, het personeel en de zwemschool. De Christen Unie en de SP zullen gezamenlijk vragen stellen aan de wethouder over o.a. de toezegging die is gedaan. Hoe meer mensen, hoe beter! Dus wij zouden jullie willen vragen om samen met ons aanwezig te zijn in het gemeentehuis.

Nieuws

Chronologische samenvatting

Op 14 februari 2018 jl. was de commissievergadering te Hilversum. Hier hebben De Winter Sport en ouders gesproken over het maatschappelijk belang van Zwembad Kerkelanden. Dit heeft ertoe geleid dat op de gemeenteraad van 7 maart de motie "laat het zwembad niet verzuipen" met algemene stemmen is aangenomen. Helaas heeft dit er - tot op heden - nog niet voor gezorgd dat er uitsluitsel van de gemeente is gegeven.