flyer verhuizing zwemschool De Winter Sport Hilversum

Afgelopen week heeft zwemschool De Winter Sport de ouders en verzorgers van de leerlingen als eerste op de hoogte gebracht van het goede nieuws dat de zwemschool volgend jaar gaat verhuizen naar zwembad Kerkelanden. Na 10 jaar les te hebben gegeven op verschillende locaties in Hilversum e.o. is het, door de doorlopende groei die de zwemschool de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, noodzakelijk om naar een eigen zwembad te verhuizen. Op deze manier blijft zwemschool De Winter Sport dezelfde hoge kwaliteit leveren met veel individuele aandacht die alle leerlingen gewend zijn.

Vanaf begin 2018 zullen alle zwemlessen en het afzwemmen plaats gaan vinden in het zwembad Kerkelanden. De zwemlestijden worden gefaseerd opgebouwd naar 7 dagen per week. Naast de zwemlessen gaat zwemschool De Winter Sport gevarieerde aqua (sport)activiteiten aanbieden voor jong en oud.

Zwembad Kerkelanden en zwemschool De Winter Sport kijken er naar uit om alle leerlingen te ontvangen vanaf begin 2018!

Categorie├źn: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Nieuws

Laat je hart spreken voor meer zwemles in Hilversum

Wij willen jullie vragen om samen met ons woensdag avond 14 februari om 20.00 uur aanwezig te zijn in het gemeentehuis in Hilversum om de gemeenteraad ervan te overtuigen hoe belangrijk het is dat ons instructiebad er komt.

Nieuws

Q & A omgevingsvergunning

Informatie over omgevingsvergunning voor bouw zwembad in bedrijfshal Franciscusweg 229.

Nieuws

Nieuws over de verhuizing zwemschool

Eind oktober hebben we het goede nieuws naar buiten gebracht dat zwemschool De Winter Sport begin volgend jaar een eigen zwembad gaat openen.