flyer verhuizing zwemschool De Winter Sport Hilversum

Afgelopen week heeft zwemschool De Winter Sport de ouders en verzorgers van de leerlingen als eerste op de hoogte gebracht van het goede nieuws dat de zwemschool volgend jaar gaat verhuizen naar zwembad Kerkelanden. Na 10 jaar les te hebben gegeven op verschillende locaties in Hilversum e.o. is het, door de doorlopende groei die de zwemschool de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, noodzakelijk om naar een eigen zwembad te verhuizen. Op deze manier blijft zwemschool De Winter Sport dezelfde hoge kwaliteit leveren met veel individuele aandacht die alle leerlingen gewend zijn.

Vanaf begin 2018 zullen alle zwemlessen en het afzwemmen plaats gaan vinden in het zwembad Kerkelanden. De zwemlestijden worden gefaseerd opgebouwd naar 7 dagen per week. Naast de zwemlessen gaat zwemschool De Winter Sport gevarieerde aqua (sport)activiteiten aanbieden voor jong en oud.

Zwembad Kerkelanden en zwemschool De Winter Sport kijken er naar uit om alle leerlingen te ontvangen vanaf begin 2018!

Categorieën: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Nieuws

Bedenk een naam voor het zwembad en win €500,-

Tot 14 juli 2018 kun je een naam voor het zwembad in Kerklanden inzenden. De jury kiest uit alle inzendingen 3 namen en maakt de selectie op 18 juli bekend. Op deze namen kan van 18 juli tot en met 31 juli gestemd worden. Tijdens de opening van het zwembad wordt de naam van het zwembad en de winnaar van het geldbedrag van €500,- bekend gemaakt!

Nieuws

The wall of fame

Onze Wall of fame van kranten berichten over zwembad kerkelanden.

Nieuws

Vergunning afgegeven!

Zojuist heeft wethouder Voorink aan ons bekend gemaakt dat de vergunning voor het zwembad rond is! Vanmiddag zal Shiva deze op het gemeentehuis in Hilversum ophalen. Wij zijn blij dat we er samen met de gemeente in goed overleg zijn uitgekomen!