Vrijdag 7 september 2018, de datum waarop ons nieuwe zwembad haar deuren opende voor zwemlessen! Nadat er maanden lang door verschillende bedrijven keihard is gewerkt aan ons nieuwe zwembad kunnen wij vandaag de eerste zwemlessen geven! Wij kijken er naar uit om iedereen te verwelkomen in ons nieuwe zwembad! 7 dagen per week zijn wij geopend voor zwemlessen. Bekijk hier ons lesrooster.

Wij willen graag alle bouwpartners bedanken die het zwembad mede mogelijk hebben gemaakt! Ze hebben de afgelopen periode keihard gewerkt om het zwembad af te krijgen en het resultaat is fantastisch! 

Hopelijk tot snel in ’T Gooische Bad op de Franciscusweg 229!

Wilt u meer informatie over de zwemlessen of wilt u zich inschrijven?
Kijk dan op onze site:https://www.dewintersport.nl/

Categorieën: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Nieuws

Stem nu! Wat wordt de naam van ons nieuwe zwembad?

De stemmen zijn geteld en de uitslag is binnen!  Bekijk ons filmpje om te zien wat de winnende naam van ons zwembad is geworden!   

Nieuws

Bedenk een naam voor het zwembad en win €500,-

Tot 14 juli 2018 kun je een naam voor het zwembad in Kerklanden inzenden. De jury kiest uit alle inzendingen 3 namen en maakt de selectie op 18 juli bekend. Op deze namen kan van 18 juli tot en met 31 juli gestemd worden. Tijdens de opening van het zwembad wordt de naam van het zwembad en de winnaar van het geldbedrag van €500,- bekend gemaakt!

Nieuws

The wall of fame

Onze Wall of fame van kranten berichten over zwembad kerkelanden.